Szavazz február legjobbjára – videók!

Hét mérkőzést játszott a Vegyész RC Kazincbarcika a legutóbbi hónapban, melyeken Vlado Milev, Németh Szabolcs és Szabó Dávid teljesítettek a legjobban a szakmai stáb szerint. Közülük viszont olvasóink dönthetik el, ki legyen február hónap legjobbja!

Vlado Milev

A csaknem százszoros macedón válogatott szélső ütő nem mindig törekszik a látványra, de annál hasznosabban végzi a dolgát. Fogadásban, nyitásban és támadásban is jó mutatókat hozott februárban a magyar csapatokkal szembeni találkozókon.

Németh Szabolcs

A VRCK egyik legponterősebb játékosa volt februárban, emellett nyitásfogadóként extra feladatokat is kell vállalnia. A magyar válogatott csapatkapitánya azonban jól megbirkózik a feladattal: a Magyar Kupa bronzmeccsen 70 százalék felett fogadott, míg a kecskeméti bajnokin 20 pontot szerzett, de a Waldviertel otthonában is 22 egységig jutott.

Szabó Dávid

Csapatkapitányunk sorrendben 23 (Waldviertel ellen), 16 (Ljubljana), 16 (Pénzügyőr), 15 (Kaposvár), 23 (Kecskemét), 11 (Kaposvár) pontot szerzett, így két bajnokit kivéve (a kaposvárit és a DEAC ellenit, utóbbin nem is játszott) csapata legeredményesebb játékosa volt. 

Ki legyen február hónap legjobbja? Szavazz most: válaszd ki, aki szerinted a legjobb volt, majd kattints a „vote” gombra! Szavazni szerda éjfélig van lehetőség.

[Total_Soft_Poll id=”6″]