Szelfizz szurkolás közben és nyerj!

Tiéd lehet egy tíz évnél is idősebb VRCK-mez, melyet Toronyai Miklós hordott a 2006/07-es szezonban. És ezért nem is kell sok mindent tenned, csupán feltölteni egy képet, amint éppen a VRCK-nak szurkolsz!

Az sem baj, ha a kép, amin éppen a kedvenc röplabdacsapatodnak szurkolsz, tíz évnél idősebb! Ha még nincs ilyen fotód, ne csüggedj, hiszen a pénteki és a vasárnapi Közép-európai Liga-meccseken lesz lehetőséged készíteni! Ha megvan a kép, csak töltsd fel Facebook oldalunkra (moderálás után lesz csak látható) vagy a MEVZA-torna eseményének az idővonalára november 29-ig, és tiéd lehet Toronyai Miklós meze!


A nyereményjáték szabályzata:

  • A játék 2017. november 24-től 2017. november 29-én 12 óráig tart. A játék szervezője a VRCK Volleyball Kft. A nyeremény Toronyai Miklós 2006/2007-es szezonban hordott VRCK-meze.
  • A játékban való részvételhez szükséges: egy téged ábrázoló fénykép, amint éppen a VRCK-nak szurkolsz. A képet a VRC Kazincbarcika Facebook oldalára, vagy a „Közép-európai Liga (MEVZA) forduló Kazincbarcikán” nevű esemény üzenőfalára kell feltöltened. A fotón jól láthatónak kell lenned.
  • Mindenki, aki feltöltött magáról egy képet, részt vesz a november 29-ei sorsoláson, melyet 13 órakor tartunk a VRCK Volleyball Kft. székhelyén.
  • Egy nyertest és három pótnyertest sorsolunk ki. A nyertessel felvesszük a kapcsolatot és egyeztetünk a nyereményének az átvételének a részleteiről. Amennyiben 48 órán belül nem sikerül felvenni vele a kapcsolatot, vagy eláll a nyereménytől, úgy a díj a pótnyertesre ruházódik át.
  • A játékban csak valós profillal, névvel regisztrált felhasználók vehetnek részt.
  • A játékban a VRCK Volleyball Kft., és a Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
  • A szervező a birtokába került személyes adatokat más, 3. személynek nem adja át, a kvíz lebonyolításán kívül más célra nem használja, és azokat a játék lebonyolítását követően meg nem őrzi.
  • A nyereményjátékban való részvételével a játékos tudomásul veszi, hogy a nyereményjáték tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőkön kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizárnak.
  • A játékból – a szervező megítélése alapján – kizárásra kerülhetnek azok a játékosok, akik a játék szellemével ellentétesen vesznek részt a játékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. Ilyen személyeknek minősülnek, akik nem valós adatokkal vagy több profillal vesznek részt a játékban, abból a célból, hogy tisztességtelenül növeljék a saját nyerési esélyeiket. A jelen pontban meghatározott, tisztességtelen magatartást tanúsító résztvevők vagy játékosok kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a játékkal összefüggésben a szervezőnek okoztak. Továbbá a szervező fenntartja a jogot, hogy vitás esetben a játékost indoklás nélkül kizárja a sorsolásból vagy megtagadja a nyeremény átadását.
  • A szervező fenntartja a jogot a játék megszakítására, felfüggesztésére. Amennyiben a szervező felfüggeszti vagy megszakítja a játékot, erről egyszerű közleményt jelentet meg a szervező Facebook üzenőfalán.
  • A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményjáték szabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa.
  • A játékot a VRCK Volleyball Kft. szervezi és bonyolítja le. A promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.
Kazincbarcika, 2017. november 22.
VRCK Volleybal Kft.