Szerdai rangadó: a Kecskemétet fogadjuk a Don Boscóban

Szerdán 17.30-tól a VRC Kazincbarcika a HÉP-Kecskeméti RC-t fogadja a férfi röplabdabajnokság alapszakaszában, majd NB II-es összecsapás következik a junior csapatok között.

A VRCK eddig százszázalékos mérleggel vezeti a hazai pontvadászatot, a megszerezhető 18 pontból mind begyűjtötte és még szettet sem veszített. Többek között legyőzte a Magyar Kupa-címvédő Szolnokot, valamint az előző szezonban a kupában és a bajnokságban is ezüstöt szerző Pénzügyőrt. A MEVZA Kupában Daniel Oravec legénysége két fontos győzelmet aratott, ráadásul a horvát és a szlovák bajnok ellen.

„Panaszom nem lehet a játékosaimra, odateszik magukat az edzéseken, hajtanak, küzdenek, hiszen bizonyítani, játszani akarnak” – fogalmazott a vrck.hu-nak a vezetőedző, akinek a teljes nyilatkozatát kedden olvashatják el honlapunkon.

Az első rangadóját megnyerte idén a VRCK. Fotó: vrck.hu archív

A Kecskemét a nyáron komoly átalakulásokon ment át. Érkezett az együtteshez több válogatott és fiatal, tehetséges játékos is. Kovács Zoltán (center, átló), Dávid Zoltán (ütő), Deák Márk (liberó), Krupánszki Olivér (ütő) és Török Roland (feladó) is gyorsan alapemberré váltak a békéscsabai női röplabdásokkal az elmúlt két évben sikert sikerre halmozó Szasa Nedeljkoviccsal.

A találkozóra a belépés természetesen ingyenes!

NB I-ES FÉRFI RÖPLABDAMÉRKŐZÉS, ALAPSZAKASZ
VRC KAZINCBARCIKA – HÉP-KECSKEMÉTI RC
2017.11.08, 17.30, Don Bosco Sportközpont. V.: Bodrogi, Csizmarik.
A belépés díjtalan!

A hétvégén a VRCK junior (U21-es) csapata 3-0-ra kikapott a MAFC vendégeként. Bokor Elek edző csapata nincs könnyű helyzetben, hiszen idén már biztosan nem számíthat egyik alapemberére, Bibók Balázsra, aki másfél héttel ezelőtt szenvedett bokasérülést. Szerdán a felnőtt meccs után a fiataloknak is szurkolhatunk a KRC U21-esei ellen.