Hiába a nyitrai sikerek, Juhászék nem bízzák el magukat

A múlt hétvégén a MEVZA Kupában a VRC Kazincbarcika a horvát Mladost Kastelát és a szlovák VKP Bystrina SPU Nitrát is legyőzte 3-0-ra illetve 3-1-re. Juhász Péterék ettől függetlenül továbbra is a földön járnak.

A 29 éves válogatott center jó teljesítménnyel rukkolt elő, de nem csak ő neki jár a dicséret, hanem az egész csapatnak, hiszen mindenki, a csereként beállók is hozzátették magukét a győzelmekhez.

„Örülünk a sikereknek, megdolgoztunk értük az edzéseken és a meccseken is” – fogalmazott Juhász Péter a vrck.hu-nak. „Sikerült jól kezdenünk mindkét mérkőzésen, és erővel is bírtuk, ami mindenképpen biztató. Legyőzni a horvát és a szlovák bajnokot remek érzés, a klubnak már nagyon kellett két ilyen győzelem. Ettől függetlenül tudjuk, hogy nem játszottunk tökéletesen, voltak hibáink, melyeket az edzéseken mindenképpen szeretnénk kijavítani.”

Juhász Péter akcióban a Pénzügyőr elleni bajnokin. Fotó: vrck.hu archív

Két edzés után a kezdőben találta magát Carlos Páez, a múlt héten szerződtetett venezuelai feladó.

Daniel Oravec edző azt mondta Carlosnak a meccsek előtt: most jön a harmadik és a negyedik edzésed” – folytatta Juhász. „Carlos remekül beilleszkedett, mozgatott minket is, centereket, gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Ruganyos, képzett feladó, érti a játékot, ráadásul igazi csapatember.”

A nyitraiak időközben készítettek egy rövid összefoglalót:

A VRCK játékosai kedden a MAFC otthonában nyertek 3-0-ra a bajnokságban, így továbbra is tökéletes mérleggel vezetik a pontvadászatot. Legközelebb péntek délelőtt edzett a csapat, és nincs megállás egészen szerdáig, amikor a HÉP-Kecskeméti RC látogat a Don Bosco Sportközpontba.