Szombaton nem kell belépőt fizetni

Szombaton a szezon utolsó tétmeccsét játssza majd a Vegyész RC Kazincbarcika a KSK Tornacsarnokban, a Dági KSE elleni bronzcsata záró felvonására ráadásul a szurkolóknak ingyenes lesz a belépés – a csapat kérésére.

vrck-kaposvar-bujdos-tibor-boonDudás Tamás, együttesünk liberója már jelezte honlapunknak, hogy szombaton mindenki ingyen látogathat el a Tornacsarnokba, mi viszont megvártuk, amíg édesapja, Dudás András vezetőedző ezt megerősíti nekünk.

„A csapat azt kérte, hogy a szurkolók szombaton ingyen tekinthessék meg a Dág elleni meccset” – mondta a tréner a vrck.hu-nak. „Azért kérték ezt a srácok, mert a szezonban nem egy alkalommal volt már kiváló hangulat a csarnokban, amit ismét szeretnének átélni. Szükségük van a drukkereinkre, hogy hetedik emberként buzdítsák a társaságot a bronzéremért folytatott csatában.”

A találkozó a szokott időben, 17:30-kor kezdődik.

Idén már három alkalommal is kértük szurkolóink segítségét adománygyűjtéshez, amellett, hogy mindegyik találkozón kellett belépőt fizetni. Ezúttal klubunk szeretné megköszönni az egész éves buzdítást, méghozzá olyan formában, hogy a szombati találkozón nem kell belépőt fizetni, és ahogy Dudás edző is fogalmazott: a játékosoknak szükségük van a támogatásra.

Szurkoljuk ki együtt a győzelmet, amely egyben a harmadik hely megszerzését is jelentené! Mindenki hozzon magával még két embert! HAJRÁ VEGYÉSZ!

tm