Szurkolóink már várják a szombatot

Szombaton a férfi röplabdabajnokság bronzcsatájában a Vegyész RC Kazincbarcika és a Dági KSE ötödik, azaz utolsó alkalommal méri össze tudását városunk tornacsarnokában. A Yellow Angels szurkolói csoport mellett sokan mások is várják már a találkozót.

Idegenben a VRCK bravúros játékkal, 3-0-ra legyőzte a Dágot, aminek köszönhetően életben tartotta a bronzéremről szőtt álmait. Dudás András vezetőedző szerint olyannyira jól játszott a csapat szerdán, hogy bárki lehetett volna az ellenfél, biztosan nyer a Vegyész. A csapattagok sikerüknek köszönhetően nagyon motiváltak, éppen ezért kérték a klubvezetést, hogy a szombati összecsapásra ne szedjen belépőt, hogy minél többen látogassanak ki a csarnokba – ennek a vezetőség gondolkodás nélkül eleget tett.

A VRCK – jelenleg – városunk egyetlen élvonalbeli (NB I) klubja, éppen ezért (reméljük) sokakat hoz lázba a szombati bronzcsata. A Facebookon a Yellow Ultras szurkolói csoport már egy képet is közzétett, de a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület is amellett kampányol, hogy szombaton 17:30-kor mindenkinek a Tornacsarnokban van a helye.

yellowangels

Köszönjük! Hajrá Vegyész!

tm