Szurkolói felhívás: érdemes lesz időben érkezni!

Szurkolói élőképpel, koreóval készülnek a csütörtöki CEV Kupa-találkozóra a Yellow Angels szurkolói csoport tagjai, amihez drukkertársaik segítségét kérik.

Pontosabban a segítség első része már teljesítve van, hiszen a koreográfia költségeit teljes egészében sikerült fedezni. Hátravan még azonban a leglényegesebb, a „kivitelezési szakasz”. Ehhez ugyanis mindenkinek időben kell érkeznie, és akkor kell felemelni a székekre ragasztott papírokat, amikor a csapatok felállnak az oldalvonal mentén, és elindulnak a pálya felé.

Alább olvasható a szurkolói csoport hozzánk eljuttatott levele.

Kedves Szurkolótársak!

 

 

Mindenekelőtt, engedjék/engedjétek meg nekünk, hogy köszönetünket fejezzük ki. Szombaton a becsületkasszába 28.965 forint gyűlt össze, amely teljes egészében fedezi a tervezett látvány költségeit. A fennmaradt összeget a következő koreográfia során használjuk fel. Köszönjük szépen mindenkinek, aki hozzájárult.

 

 

És akkor térjünk át a mérkőzésre! Kérjük, a szék alatt található papírt a bevonuláskor emeljétek fel magatok elé, és felállva ezzel köszöntsük a csapatot. FONTOS: senki ne cserélje ki a papírt más színűre, csak a szék alatt találhatót használjátok! Szeretnénk továbbá kérni titeket, hogy amikor a mérkőzésen „Hajrá!” rigmust kiabál a B-közép, szíveskedjetek egy „Barcika” kiáltással válaszolni rá.

Együttműködéseteket köszönjük, Hajrá Vegyész!

Klubunk pedig arra kéri szurkolóit és gyermekeiket, hogy mivel speciális, taraflex borítás lesz leterítve a küzdőtérre, a találkozó után ezúttal ne lépjenek a pályára: egyrészt mert utcai cipővel ezt nem lehet megtenni, másrészt pedig a pálya felszedését a szakemberek azonnal megkezdik. Megértésüket köszönjük!

(Fotó: Muzslay Péter/vrck.hu – archív)