Teljes kerettel, mindenki a fedélzeten (képgalériával)!

Hétfőn együttesünk megkezdte a felkészülést az új idényre, méghozzá teljes létszámmal, mi több, Toronyai Miklós vezetőedző még néhány fiatalra is számít az augusztusi felkészülési időszakban.

Kárpáti László klubelnök után Toronyai vette át a szót, majd a szakmai stáb új tagjai, Batári Csaba másodedző és Tóth Marcell gyúró mutatkoztak be. Ezt követően vezetőedzőnk már a játékrendszert vázolta fel a játékosoknak, amelyet szeretnének játszani az előttünk álló idényben, ami továbbra is a mezőnyvédekezésen alapulna, gyors támadójátékkal.

A fizikai felmérések között egy kis focira is jutott idő, majd kedd reggel a konditeremben folytatódott a felmérés. Kedd délután már a röplabda is előkerült, a játékos bemelegítést egy kis alkarjáték, labdakezelés követte. A hét második felében úszás, konditerem, labdás gyakorlatok és atlétika lesz a programban. A 14 fős felnőtt keret mellett több fiatal is az első csapattal készül augusztusban, így kezdetben 19, végül 21 játékosnak dirigálja a stáb az edzéseket.

A névsor: Páez Carlos, Csizmadia Tamás (feladók), Szabó Dávid, Árva Milán (átlók), Rodrigo Moraes, Juhász Péter, Péter Márton, Bibók Balázs (centerek), Blázsovics Péter, Lukasz Ciupa, Péter Benedek, Miklósi-Sikes Zétény (ütők), Budai Balázs, Dudás Tamás (liberók). Fiatalok: Tóth Krisztián, Földes Dániel, Fecske Szabolcs, Együd Ádám, Komlósi Márk, Garan Bálint (később csatlakozik), Cziczlavicz Dávid (később csatlakozik).

(Fotó: Kovács Loretta, VRCK)