Tiszaújvárosban segítette a válogatott munkáját a GreenPlan-VRCK

Vasárnap Tiszaújvárosban játszotta le szezonbeli első felkészülési mérkőzését a GreenPlan-VRCK. Együttesünk az U18-as válogatott kérésére iktatta be a találkozót, Toronyai Miklósék pedig örömmel segítettek a fiataloknak.

A GreenPlan-VRCK vezetőedzője, Toronyai Miklós is ott tudott lenni a tiszaújvárosi mérkőzésen, miután a férfi válogatottnak éppen szabadnapja volt két Európa-bajnoki selejtező között.

„Fontosnak tartottam, hogy elutazzak, hiába lehettem volna többet a családdal, hiszen a felkészülésben eddig nem tudtam részt venni” – ecsetelte honlapunk érdeklődésére a 43 éves szakember. „Muszáj volt látnom, hol tartanak a srácok, hogyan mozognak, úgy, hogy persze komoly terhelést kapnak. Dudás Tamás remekül összefogja a társaságot, erőnlétfejlesztésben jól haladnak, természetes, hogy a pályán még most kicsit ólomlábakkal mozognak.”

A válogatott Blázsovics Péter mellett betegség miatt Árva Milán és Péter Márton sem volt bevethető, valamint két fiatal, Miklósi-Sikes Zétény és Elleh Jonathan is kidőlt a sorból, Cziczlavicz Dávid pedig az U18-as együttest erősítette.

„Igencsak felforgatott csapattal játszottunk, amivel nincs semmi baj, hiszen az volt a lényeg, hogy mindenki legalább másfél-két játszmát kapjon” – részletezte Toronyai. „A sok hiányzó miatt nem mindenki tudott a posztján játszani, illetve Dudás Tomi is beállt, amire eredetileg nem lett volna szükség. A srácok komolyan vették a mérkőzést, de azért két erőnléti edzés között játszani tizenhét-tizennyolc évesek ellen nem a legmotiválóbb dolog augusztus közepén. Örülünk, hogy segíteni tudtunk a válogatottnak.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
U18-AS MAGYAR VÁLOGATOTT – GREENPLAN-VRCK 1-3 (-19, -23, 21, -18)
U18-as válogatott: Tóth K. 2, Tóth G. 5, Cziczlavicz 14, Varga 8, Székely 6, Boldizsár 7. Csere: Tepszis, Béres (liberók), Zarka 2, Szalai 10, Kövessy 1, Gál, Gőczi 5. Szövetségi edző: Weczera Csaba.
GreenPlan-VRCK: Páez 2, Péter B. 11, Juhász 5, Csoma 9, Budai 5, Tarabus 3. Csere: Kiss, Dudás (liberók), Fecske 2, Moraes 3, Garan 4, Warzywoda 3, Szabó 7. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
Az ötödik játszma nem került lestatisztikázásra, azt a GreenPlan-VRCK nyerte.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vegyész RC Kazincbarcika (@vrckazincbarcika) által megosztott bejegyzés