Tompások figyelem: gyertek röplabdázni!

Bagó László edző vezetésével heti két alkalommal, szerdán és csütörtökön lehet röplabda-edzéseken részt venni az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában.

Az edzések mindkét nap 16 órakor kezdenek, és tartanak 17:30-ig. Az edzéseket az a Bagó László tartja, aki a Vegyész RC Kazincbarcika játékosaként kezdett el röplabdázni, éveken át erősítette a felnőtt csapatot, és még jelenleg is játszik a Miskolc NB II-es csapatában.

Elsősorban fiúkat várunk a tompás edzésekre, de lányok is csatlakozhatnak, hiszen jelenleg is fél tucatnyi lány látogatja a tréningeket. Hogy egy kis kedvet kapj a mozgáshoz és a röplabdához, íme néhány kép a múlt heti edzésről: https://goo.gl/eg1WA1 .

Ha az Ádám Jenő Tagiskola tanulója vagy, akkor Máthé László, ha pedig a Kazinczy Ferencbe jársz, Béres Csaba testnevelőt keresd a röplabda-edzések időpontjaival kapcsolatban. Amennyiben már középiskolás vagy, akkor csütörtökönként 16 órakor várunk téged a Városi Tornacsarnokban (volt Irinyi).