Toronyai: Vissza kell nyerni a szurkolók bizalmát

A legutóbbi bajnoki fordulóban csapatunk meglepően simán kikapott a címvédő Fino Kaposvártól. A vereséget a csapatkapitány, Toronyai Miklós sem igazán értette, de most társaival együtt azon dolgoznak, hogy minél gyorsabban bebizonyítsák: csak pillanatnyi kisiklás volt a múlt heti zakó.

Senki nem számított arra, hogy a Kaposvár ennyire könnyedén nyer Kazincbarcikán, hiszen a felkészülés alatt a borsodiak kétszer is győztek. A csapatunk azonban rossz napot fogott ki, így Demeter György legénysége egy nagyon stabil alapjátékkal végig kézben tudta tartani az összecsapást.

„Nem igazán tudom, hogy mi volt az oka annak, hogy ennyire csúnyán kikaptunk” – kereste a választ a rossz teljesítményre Toronyai. „Sok meccsünk volt, fáradtak voltunk, de nem hiszem, hogy ennek a számlájára kellene írni. Talán az új csarnok is szerepet játszott ebben, mert még csak négy edzésünk volt benne. Sokan kijöttek az összecsapásra, páran emiatt kicsit görcsössé válhattak. Változtatni már nem tudunk rajta, megtörtént a dolog, viszont egy bocsánatkéréssel mindenképp tartozunk a szurkolóinknak. Igyekszünk minél előbb visszanyerni a bizalmukat, amit az eredményekkel szeretnénk elérni.”

A hétvégén már a MEVZA Kupában is bemutatkozik a Vegyész, méghozzá Zágrábban, ahol a házigazda mellett a Ljubljanával is összeméri erejét.

tm (fotó: ÉM-boon.hu – Ádám János)