U13: szombaton bronz, vasárnap aranyérem!

Produktívak voltak miniseink, hiszen szombaton Besenyszögről egy bronzéremmel térhettek haza, míg másnap hazai pályán nyertek aranyérmet.

SZOMBAT: BRONZÉREM

A Kecskeméttel és a Szolnokkal is kiélezett mérkőzést játszottak a miniseink, de mindkét alkalommal kikaptak 2-1-re az Országos Mini Bajnokság (OMB – U13) besenyszögi kvalifikációs tornáján. A Szeged és a Hercules SE azonban nem okozott gondot legkisebbjeinknek, akik így összesítésben a harmadik helyen zártak. Csapatunk legjobbjának Lévai Pétert választották.

VERETLENÜL, SZETTVESZTESÉG NÉLKÜL

Vasárnap sorrendben a DEAC, a GLP Nyíregyháza, a MAFC és a Pénzügyőr SE együttesét is 3-0-ra verte a VRCK a Don Bosco Sportközpontban, ezzel toronymagasan nyerte a hazai rendezésű tornát. A találkozókat a felnőtt csapat tagjai is megtekintették, az érmeket és a díjakat pedig Daniel Oravec vezetőedző nyújtotta át a játékosoknak.

A kazincbarcikaiak legjobbjának Bene Szilárdot választották, de Lukács Dániel is átvehetett egy különdíjat, mint a hazaiak legfiatalabb játékosa.

A csapat tagjai: Bene Szilárd, Fekete Martin, Gál Levente, Gál Noel, Hüse Attila, Kohut Szabolcs, Kovács Ádám, Lévai Péter, Lukács Dániel, Tóth Marcell. Edző: Surányi István.