U17: két győzelem a középszakasz első tornáján

A középszakasszal folytatódott az I. osztályú U17-es bajnokság, a Vegyész RC Kazincbarcika együttesének vasárnap Egerben volt jelenése, ahol mindkét mérkőzését megnyerte.

Az EVSI nem tudott a legerősebb összeállításában pályára lépni, és az első játékrészben alaposan be is ragadt Vincze Tamás együttese. A folytatásban már a hazaiak vezettek sokáig, de többpontos hátrányból is sikerült felállniuk a vegyészeseknek, és végül háromszettes győzelemnek örülhettek.

Bokor Elek és Vass Renátó együttese a második, Sümeg-Dabronc elleni összecsapását is szettveszteség nélkül húzta be, ráadásul nagyon magabiztosan. A mieink sem teljes létszámmal tudtak elutazni, de ez nem bosszulta meg önmagát, a csereként beállók is ügyesen helytálltak.

„Örülök, hogy hoztuk a kötelezőt, és mindenki pályára tudott kerülni annak ellenére, hogy összesen nyolcan tudtunk elutazni. Eger ellen a második szettben megmutatta a csapat az igazi arcát, hogy tud csapatként küzdeni, és hét-nyolc pontos hátrányt is le tud dolgozni. Végül 18-21-ről tudtunk nyerni” – mondta honlapunk érdeklődésére Bokor.

Február 6-án a Kecskeméti RC és a Szolnoki SPC lesznek Bokorék ellenfelei a Tisza-parti városban.