MVM Magyar Kupa: mindent megtesznek Páezék a továbbjutásért

Nehéz helyzetből várja együttesünk a Fino Kaposvár elleni MVM Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóját, de Páez Carlosék mindent megtesznek a továbbjutás reményében.

A Vegyésznek 3-0-ra vagy 3-1-re kellene nyernie a csütörtöki visszavágón (Kaposvár Aréna, 18:00, hunvolley.tv). Már ez is nehéz feladatnak tűnik, de a döntőbe jutáshoz még az aranyszettet is bekellene húzni, feladónk, Páez Carlos szerint azonban van esély erre.

„Ezen a héten rengeteg mindenről beszéltünk az öltözőben, változtattunk a hozzáállásunkon, az egymással való kapcsolatunkon. Minden tiszteletem a kaposváriaké, mert idén már kétszer is legyőztek minket könnyedén, de úgy vélem, mi is képesek vagyunk nyerni három vagy négy szettben. Ehhez viszont extra kell tőlünk” – mondta honlapunk érdeklődésére feladónk, aki már ötödik szezonját tölti a VRCK-ban.

„Tudtuk, hogy nem lesz könnyű a párharc, de nagyon gyorsan még nehezebb helyzetben találtuk magunkat” – vette át a szót Toronyai Miklós vezetőedző. „Ez a társaság azonban képes arra, hogy kiharcolja az aranyjátszmát, valamint a továbbjutást. Lehetne kifogásokat találni, miért is lett az az eredmény az első mérkőzésen, ami, de most a helyrehozatalán kell dolgoznunk. Az elejétől neki kell menni a Kaposvárnak, persze ésszel, elsősorban kemény szervákkal. Az akarással eddig sem volt baj, de remélem, hogy ezúttal nem a görcsösség, hanem a felszabadultság fog látszódni a játékosokon.”

(fotó: Bencze András)