U19: továbbra is az élmezőnyben

A legutóbbi hétvégén ugyan elszenvedte első vereségét a Vegyész I. osztályban szereplő ifi csapata, három győzelmének köszönhetően továbbra is az élmezőny tagja.

A MEAFC-Miskolc és a Dunakanyar legyőzése után a Dág csapatát és magabiztos játékkal fektették két vállra Batári Csaba játékosai, majd következhettek a Dunaújváros fiataljai. Az első játszmát a mieink nyerték, majd a következő három felvonást a hazaiak húzták be, ugyanolyan kicsi különbséggel (-22, 22, 27, 23).

„A fiúk kiemelten foglalkoztak a mezőnyvédekezéssel, így ennek meglett az eredménye, habár azért voltak még buta hibák. Egy új felállást próbáltunk ki a Dunaújváros ellen, de azt gondolom, hogy működött szépen, viszont a harmadik szettet illett volna megnyerni, de három játszmalabdát sem tudtunk értékesíteni. Szépen működött a centerjátékunk is, szóval a vereség ellenére sem volt ez egy rossz hétvége, a hibákból tanulni kell” – mondta Batári a vrck.hu-nak.

A legközelebb mindössze november végén pályára lépő U19-es csapatunk akkor két kemény mérkőzést fog játszani: előbb a székesfehérvári MÁV Előre, aztán a házigazda Pénzügyőr SE ellen.