U21: másodikok lettek juniorjaink az alapszakaszban

A férfi röplabda NBII/U21-es összevont bajnokság C-csoportjának alapszakaszában második helyen zárt a Vegyész RC Kazincbarcika junior együttese. A bajnokság a folytatásban szétválik: az NB II-es csapatok és az U21-esek külön versenyeznek a bajnoki címért.

A Toronyai Miklós és Batári Csaba által edzett U21-es csapatunk a veretlen szolnoki fiatalok mögött zárt, és bár nem sikerült a Don Bosco Sportközpontban legyőzni a Tisza-partiakat (2-3), még lehet rá lehetőség a hatos döntőben. Ehhez azonban a következő hetekben, hónapokban juniorjainknak már a többi korosztályos gárda ellen kell jó eredményeket elérnie.

Az alapszakasz utolsó mérkőzésén a mieink 3-0-ra (Péter Benedek nélkül) nyertek a MEAFC-Miskolc U21 ellen az Egyetemi Körcsarnokban.

„A mérkőzés első felén határozottan, kevés hibával játszottak a fiúk. A második fele már nehezebb volt, az ellenfél is alkalmazkodott a taktikánkhoz, fogyott a figyelmünk, azonban sikerként könyvelhettük el a harmadik játszmát is egy küzdelmes végjátékban” – mondta érdeklődésünkre Batári Csaba edző.

FÉRFI RÖPLABDA NBII/U21, C-CSOPORT
MEAFC-Miskolc U21 – Vegyész RC Kazincbarcika U21 0-3 (-11, -17, -23)
Miskolci Egyetemi Körcsarnok, Miskolc, 30 néző. V.: Bodrogi, Radasovszki.
MEAFC: Sztupjár, Faragó, Gombkötő, Vad, Tordai. Csere: Komjáthi, Halmai (liberók), Polanen, Tamás. Edző: Barócsi Ákos.
Vegyész: Földes, Fecske, Garan, Komlósi, Miklósi-Sikes, Együd. Csere: Csordás (liberó), Gálil, Tóth P. Edző: Batári Csaba.