U21: tartalékosan is magabiztosan

Közel sem teljes kerettel utazott el vasárnap a férfi NB II C-csoportjában szereplő junior csapatunk Egerbe, de az Eszterházy SC fiataljai ellen így sem forgott veszélyben a győzelem.

A hazaiak ugyan lelkesen küzdöttek, azonban már a mérkőzés előtt tudni lehetett, sok esélyük a győzelemre nem lesz, még akkor sem, ha a VRCK a felnőtt keretben is szereplő játékosai, valamint edzője nélkül utazott el soron következő összecsapására. Végül összesen 28 pontot szereztek az egyetemisták, így Vass Renátó edző minden vegyészesnek lehetőséget tudott adni.

Debütált a juniorok között most már tétmérkőzésen is az első éves U19-es játékos, Tóth Patrik, valamint az U17-es korosztályos Lévai Péter.

„A nyitásunk hatékonyságán kell még csiszolnunk, hogy nagyobb kihívás legyen az ellenfélnek belőle építkezni, és hogy mi kevesebb nyitásrontással fejezzük be az elkövetkező meccseket” – fogalmazott Vass Renátó edző.

A barcikaiak legközelebb november 6-án játszanak (18:00), akkor a GLP Nyíregyháza juniorjait fogadják a Don Bosco Sportközpontban.