Újabb döntetlen a Presovval, ezúttal hat játszmában

Csütörtök délután a Vegyész RC Kazincbarcika ismét közös edzésre látta vendégül a szlovák Extraligában szereplő VK Mirad PU Presov együttesét. A „számolás” vége 3-3 lett.

Ismét egyedi szabályokkal játszottak a felek, például csak 12 pontig tartott egy szett, valamint ismét potya labdákból kellett támadni, de ezúttal pontosabb dobásokból indíthattak a feladók. Az eperjesiek a múlt héttel ellentétben már hoztak szlovák válogatott röplabdázókat is, tehát erősebb összeállításban érkeztek, de Toronyai Miklós legényei most sem engedték őket nyerni, döntetlen lett a vége.

„Ahogy az eddigi felkészülési mérkőzéseinken, úgy ezúttal is jól kezdtünk, de hiába mentünk hét-kettőre, buta hibák után azonnal fordult az eredmény. Ezeken kell dolgoznunk, hogy az ilyen, junior összecsapásokon is bosszantó rontásokat kiküszöböljük. Ettől függetlenül voltak jó dolgok is, hiszen folyamatosan lépünk előre, és most már támadásban is tudtunk szebb dolgokat produkálni. Az akarással nincs gond, élvezik a fiúk, hogy folyamatosan vannak edzőmeccsek, közös tréningek más csapatokkal” – fogalmazott Toronyai a vrck.hu-nak.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Vegyész RC Kazincbarcika – VK Mirad PU Presov 3-3
Vegyész: Páez, Ciupa, Péter M., Árva, Budai, Juhász. Csere: Dudás (liberó), Tóth K. (liberó), Bibók, Simkó, Csizmadia. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

(Főcímkép: Kovács Loretta)