Újra dobogós helyen első osztályú U20-as csapatunk

A mögöttünk hagyott hétvégén U20-as fiú csapatunk Miskolcon játszott két mérkőzést: előbb a házigazda MEAFC-Miskolcot, majd a MÁV Előrét győzte le három játszmában, így ismét dobogós helyen áll a bajnokságban.

Nyolc győzelmet és négy vereséget számlál eddig csapatunk, 26 pontjának köszönhetően a harmadik helyen áll a KESI Röplabda Akadémia (30 pont) és a Pénzügyőr SE (31) mögött, míg a MÁV-nak 24 egysége van, az ötödik Szolnoki Sportcentrumnak 18. A korábbi évekhez hasonlóan idén is hatos döntőt rendeznek, a házigazda majd a Kecskemét lesz. Ide jó eséllyel a mieink be fognak tudni jutni, miután már csak négy mérkőzés van hátra a középszakaszból.

A csapatnak hullámzó szezonja van, mert váratlan vereségek és bravúrgyőzelmek egyaránt szerepelnek eddig az eredménysorban.

„A legutóbbi fordulót eredményesebben hoztuk, mint a korábbiakat” – mondta honlapunk érdeklődésére Fecske Szabolcs, aki a csapat egyik legrutinosabb játékosa. „Látszódott a csapaton, hogy minden játékos élvezi a mérkőzéseket, ami nem tudom, minek volt köszönhető. A Miskolc ellen úgy hoztuk a kötelezőt, hogy mindig volt egy kis megingás a játékunkban, míg a második meccsen sikerült visszavágni a székesfehérváriaknak a legutóbbi vereségért. Ott egy szorosabb meccsre számítottunk, szerencsére azt is szettveszteség nélkül hoztuk. A hátralévő négy mérkőzésen a lehető legtöbb pontot szeretnénk begyűjteni, hogy a tabellán minél előrébb végezzünk. Szerintem a csapatösszhanggal nincs gond, jól ismerjük egymást évek óta, jól kijövünk egymással.”