Véget értek a másodosztályú küzdelmek

A másodosztályú csapatok számára véget ért a bajnokság, és szerencsére a csapataink, így az ózdiak és a tiszaújvárosiak is, jó szájízzel fejezhették be a küzdelmeket.

A VRCK-Ózd legyőzte a ZTE-t két szoros szettben, egyben pedig kikapott, de hozta a mérkőzést, és nem sokon múlott, hogy a Tálent SE gárdáját is két vállra fektesse. Végül ott három játszmában vereség lett a vége. Az ózdiak hiába végeztek ugyanannyi ponttal a helyosztón, mint a 14. ZTE, végül a rosszabb szettarányuk miatt még a Tálent is megelőzte őket, és így a 16. helyen zárták a fiú II. osztályú U19-es bajnokságot.

A tiszaújvárosi fiúk nagy csatában legyőzték a Veszprémet, és miután sem az ÚSK, sem pedig a Sülysáp nem tudott kiállni ilyen-olyan okok miatt, ezek a találkozók is 3-0-s sikerrel értek véget a számukra. A VRCK-Tiszaújváros fiú csapata így a fiú II. osztályú U19-es bajnokságot a 9. helyen zárta.

U15-ös lány csapatunk a III. osztály keleti csoportjában szerepel, annak is az alsó házában, viszont a legjobb helyekért csatázhatnak az áprilisi és a májusi tornán. Köszönhetően annak, hogy a V jelű kvalifikáló csoportjában az élen zárt, a Gyöngyös, a DVTK, a Kistext és a Gödöllő III. előtt. Ez azt jelenti, hogy a 17. helyért harcolhatnak a lányok a folytatásban.

 

Az U19-es VRCK-Szalézi a keleti csoportban a 10-12. helyért csatázott, sikeresen. A TFSE-Lónyayt legyőzte ezúttal is, 3-1-re, és bár a GLP Nyíregyházától kikapott öt játszmában, összesítésben nyírségi riválisa előtt zárt.

(főcímkép: a VRCK-Szalézi lány csapata)