Vegyész – Sümeg 3-0

Az NB I-es férfi röplabdabajnokság alapszakaszának 8. fordulójában a Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán magabiztos, 3-0-s (5, 20, 23) győzelmet aratott a Sümegi RE fölött.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, ALAPSZAKASZ, 8. FORDULÓ
VEGYÉSZ RC KAZINCBARCIKA – SÜMEGI RE 3-0 (5, 20, 23)
Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont, 400 néző. V.: Suba, Bodrogi.
Vegyész: Kecskeméti, Borovicsanin, Banai, Árva, Januzovics, Juhász. Csere: Dudás (liberó), Gulyás, Kozsla, Toronyai, Budai, Kovács, Surányi. Vezetőedző: Toma Sándor.
Sümeg: Iván, Nagy, Kaposi, Soós, Dolgos, Kotim. Csere: Sárközi (liberó), Óhidi, Dóber, Illés. Vezetőedző: Mészáros Péter.

Toma Sándor: Örülök, hogy az első játszmában határozottan, jól játszottunk. Aztán jött a sorcsere, bíztam azokban, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. A harmadik felvonásra tért magához a vendég gárda, és bár előbb megtorpantunk, végül hozni tudtuk az összecsapást.

Mészáros Péter: Csupán a második és a harmadik szettben hasonlított a játékunk a röplabdára.

Sorozatban a negyedik olyan meccsét nyerte a Vegyész a bajnokságban, amelyen még szettet sem veszített. A folytatásban két rangadó vár a csapatra: pénteken a tabella-2. Pénzügyőr SE otthonában lép pályára, majd vasárnap a Don Bosco Sportközpontban fogadja a negyedik helyen álló Dunaferrt.

tm (Fotó: boon.hu – archív)