Vegyész-„utánpótlás”: élvezi az apaságot Carlos Páez

Az elmúlt pár évben több Vegyész-játékos is apuka lett, mi pedig kíváncsiak voltunk arra, hogyan birkóznak meg a feladattal jelenlegi és korábbi játékosaink, edzőink. Carlos Páez kisfia, Maximiliano januárban született, és azóta bearanyozza szülei mindennapjait.

Néhány héttel ezelőtt már készítettünk együttesünk feladójával egy interjút, amiben részletesen kitért az apai örömökre is, de Páez sem maradhat ki Vegyész-„utánpótlás” rovatunkból.

vrck.hu: Megállt a sportélet, a világ. Hogyan teltek az utóbbi hetek, hónapok odahaza, sikerült kihasználni a hirtelen jött “szabadidőt”?
Carlos Páez: Igyekeztem a lehető legjobban kihasználni az időt arra, hogy ezeket a heteket a fiammal és a feleségemmel tölthessem, és ez sikerült is.

Mennyiben változott meg a napi életvitel?
Sok minden változott. Mivel sokkal kevesebb a feladat, amit végeznem kell, így a fiamra fordíthattam azt az időt. Emellett lehetett többet játszani a PlayStationnel, rajzfilmeket és filmeket nézni.

Volt bármi terv a névválasztásnál?
Ez nagyon egyszerű volt, a párom választotta. Hosszú nevet akartunk, és gyakorlatilag már a kezdetektől tudtuk, hogy Maximilianónak fogjuk nevezni.

Mit jelent számodra apának lenni?
Apának lenni valami csodálatos érzés, kivételes szerelem. Látni Maxit minden nap azzal a gyönyörű mosolyával csodálatos. Ez a legnagyszerűbb dolog, ami eddig velem történt az életemben.