VRCK Volleyball Talent 2021: jelentkezz te is a Vegyész röplabdatáborába!

Idén is megrendezzük a VRCK Volleyball Talent tehetséggondozó röplabdatáborát, amelyre a 14 és 19 éves fiúk jelentkezését várjuk. A tábor teljesen ingyenes.

Klubunk kiemelt figyelmet szentel a régióban (Nógrád, Heves, Borsod, Heves és Hajdú megye) röplabdázó fiatalokra, éppen ezért 2018 és 2019 után idén is megrendezzük tehetséggondozó táborunkat. A táborba a régió fiataljait várjuk, de a jelentkezés csak a visszaigazolás után válik elfogadottá. Részvételi díja nincs a tábornak.

MI A TÁBOR CÉLJA?

Népszerűsíteni a röplabdát, segíteni a régió fiataljait minőségi edzésekkel, tapasztalatokkal, kiváló körülmények között.

MIKOR LESZ A TÁBOR?

Idén két tábort is fogunk tartani: a 14-16 éveseket június 21-e és június 25-e között, a 17-19 éveseket pedig június 28-a és július 2-a között várjuk.

KI JELENTKEZHET?

Bárki, akinek van már valamilyen röplabdás tapasztalata, legyen szó egyesületi vagy iskolai szintről. Ha 14-19 éves vagy, korodhoz képest magas, vagy kitűnően jó a labdaérzéked, mindenképp próbáld ki magad a táborunkban. Ha már komolyabb röplabdás tapasztalatod van, az csak előnyt jelent!

HOGYAN KELL JELENTKEZNI A TÁBORBA?

Nincs más dolgod, mint írni nekünk egy emailt az utanpotlas@vrck.hu email címre. A levél tárgyába írd bele, hogy „VRCK Volleyball Talent 2021”, a szöveg pedig tartalmazza a neved, születési dátumod, milyen röplabdás múltad van, és hogy melyik táborban szeretnél részt venni (kivételeket ugyanis tudunk tenni). Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot, és elküldjük neked a további teendőket.

MENNYIBE KERÜL A TÁBOR?

A tábor TELJESEN INGYENES. Biztosítunk: napi két röplabdaedzést, napi háromszori étkezést, szállást és egy ajándék pólót. Neked csak az edzéshez szükséges felszereléseket kell hoznod.

HOGY NÉZ KI EGY ILYEN TÁBOR?

Technikai és erőnléti felmérést követően edzőink napi két tréninget tartanak (hétfőn csak délután, pénteken pedig csak délelőtt), kisebb csoportokra bontva, hogy mindenki a leghatékonyabban tudjon fejlődni. Az edzéseket a VRCK szakemberei fogják tartani. Két edzés között egyéb hasznos előadások fogják színesíteni a programokat.

Jelentkezni június 13-áig van lehetőség, a szabad helyek függvényében!

További információ kérhető: Tóth Milán (mobil: 06-20-318-3076)