A MOL-csoport a támogatóink között

Kárpáti László klubelnök szerdán jelentette be a MOL-csoport belépést a VRC Kazincbarcika támogatói közé.

„Az elmúlt napokban pont került egy újabb, nagyon jelentős támogatónak a belépésére” – fogalmazott az egyesület szerdai sajtótájékoztatóján Kárpáti László. „Mint ahogy a Magyar Röplabda Szövetségnél és a válogatottaknál, úgy a mi klubunknál is megjelent támogatóként a MOL-csoport. Nagyon bízunk benne – és erre minden biztatásunk meg is van -, hogy ez egy tartós kapcsolat lesz. Így már két, nemzetközi multicég van a támogatónk között: a PWC és a MOL-csoport.”

A klubelnök hozzátette, tovább dolgoznak ezen az úton, hiszen másik két, ugyanilyen kaliberű céggel folytatnak előrehaladott tárgyalásokat.

„A másik ebben a sorban, de nem utolsó, hogy nagyon szeretnénk visszakerülni a BorsodChem által támogatott társaságok, sportegyesületek közé” – folytatta Kárpáti. „Sokan emlékezhetnek, az első aranykorunk idején a BorsodChem volt a főtámogatónk, bajnoki és kupagyőzelmek mellett szép nemzetközi eredményeket is sikerült elérnünk. Remélem, megérettünk arra, hogy a kazincbarcikai mamutcéget újra a támogatóink között találjuk.”

Főcímkép: Kovács Loretta / kolorline.hu