Dudás Tamás: Nem érdemeltünk győzelmet

Dudás Tamás, a Vegyész RC Kazincbarcika játékosa úgy véli, nem érdemeltek győzelmet a Dunaferr elleni szombati összecsapáson, melyet a borsodiak nagy csatában, 3-2-re nyertek meg.

Dudás Tamás (17) szerint fegyelmezettebben kell edzeni, hogy kijavítsák az eddigi hibákat. (Fotó: boon.hu/Ádám János)
Dudás Tamás (17) szerint fegyelmezettebben kell edzeni, hogy kijavítsák az eddigi hibákat. (Fotó: boon.hu/Ádám János)

A Vegyész a 7. fordulóban azt a Dunaferrt fogadta, amely öt vereséggel és egy győzelemmel „büszkélkedhetett” kazincbarcikai túrája előtt. A hazaiak mindenképpen győzni akartak, hiszen az előző körben simán kikaptak a Kecskeméti RC-től. A siker végül meg is lett, de csak nagy csatában, mert a VRCK veszített két szettet, így három helyett csak egy ponttal gazdagodott.

Dudás Tamás szerint nyitásban és nyitásfogadásban is gyengélkedtek, aminek köszönhetően a lelkes fiatalokból álló Dunaújváros magabiztosan játszott.

„Katasztrófa volt a fogadásunk, ami miatt a feladóinkat nem tudtuk kiszolgálni, így nehezen tudtunk támadásokat építeni” – mondta a vrck.hu-nak a liberó. „A szerváink sem olyanok voltak, mint eddig, de az ötödik szettben Juhász Péter szerencsére elkapta a fonalat és megbontottuk a Dunaferrt. Ekkorra a blokkjaink is összeálltak, végül nyertünk, de nem érdemeltünk győzelmet. Valami még nincs rendben, így a folytatásban nem csak keményen, de fegyelmezettebben is kell edzenünk. Sajnálom, hogy szurkolóinkat nem sikerült kiszolgálnunk, de azon vagyunk, hogy javítsunk.”

A Vegyész legközelebb vasárnap lép pályára, méghozzá a Pénzügyőr SE otthonában. A fővárosiak edzője a kazincbarcikai Weczera Csaba, valamint korábbi Vegyész-játékosok is erősítik a keretet. A találkozóra 15 órakor kerül sor a Kőér utcai Sportcsarnokban.