Év sportolója 2021: a Vegyész, Toronyai és Ciupa is a jelöltek között

A közönségszavazáson a Vegyész RC Kazincbarcikára csapat, Toronyai Miklós vezetőedzőre edző, Lukasz Ciupa játékosunkra pedig felnőtt férfi kategóriában lehet szavazni az Észak-Magyarország és a Borsod Online hagyományos, Év sportolója díjátadóján.

A Vegyész a tíztagú szakmai zsűri voksolásán is részt fog venni csapat kategóriában, melyet korábban egyesületünk már több ízben is megnyert.

A közönségszavazaton azonban a nagyérdemű dönt, és itt a VRCK mellett Toronyai és Ciupa is ott vannak a legjobbak között.

Szavazni ide kattintva lehet!

A szerkesztőség kezdő lépésként mind az utánpótlás leány, fiú, csapat, mind a felnőtt női, férfi, csapat és edző kategóriákban 5-5 jelöltet állított, amelyhez további jelöléseket vártak, 2022. január 6-án délig. Az ekkor kialakult mezőnyre lehet szavazni a választás első körében, az elődöntőben, 2022. január 10-én 12.00-tól 2022. január 17-én 12.00-ig, és innen minden kategóriából az öt legjobb, legtöbb szavazatot kapott jut a fináléba.

Voksolni a Borsod Online-on, vagy az Észak-Magyarországból kivágott szavazószelvényen lehet, amelyet a lap szerkesztőségébe kell eljuttatni (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.).

(forrás: boon.hu)