Sűrű hétvége vár az utánpótlásra

Diákolimpiai döntőt nyertek szerdán az U13-asok, hétvégén azonban már klubszinten bizonyíthatnak, ahogy az U21-esek is.

MINI-SIKER

Szerdán rendezték a miskolci Arany János Általános Iskolában a Diákolimpia III. korcsoportos megyei döntőjét, melyet a kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola fiataljai nyertek meg. A legkisebbek szombaton ismét pályára lépnek, ezúttal viszont már VRCK-mezben, hiszen a MAFC által rendezett fordulón bizonyíthatnak (Országos Mini Bajnokság).

Az egy korosztállyal idősebbek sem tétlenkednek (U15, Országos Gyermek Bajnokság), Kovács Zoltán edző tanítványai szintén Budapesten vendégszerepelnek, ők vasárnap vesznek részt egy tornán.

U21: VENDÉGSÉGBEN A LISTAVEZETŐNÉL

Szombaton 13 órakor, Szolnokon játszik junior együttesünk NB II-es bajnokit. Bokor Elek edző csapata jelenleg csak a hetedik helyet foglalja el a tabellán, de mindössze három pont választja el az ötödik MAFC-BME U21-es csapatától. Az együttes nem titkolt célja, hogy a fővárosiak mellett a hatodik GLP Nyíregyházát is megelőzze, ehhez a hátralévő mérkőzéseit meg kell nyernie. Nem ígérkezik egyszerű feladatnak, főleg a mostani, szolnoki összecsapás.

„Volt néhány hetünk felkészülni erre a találkozóra” – fogalmazott honlapunknak Bokor. „Kemény edzéseken vannak túl a srácok, de jól dolgoztak, büszke vagyok rájuk. Nem lesz könnyű feladatunk, hiszen a szolnokiak csupán egyszer kaptak ki ezidáig, de mi szeretnénk pontot, pontokat szerezni. Rég léptünk pályára, vártuk már ezt a mérkőzést, remélem, hogy mindenkiben kellőképpen dolgozik a bizonyítási vágy. Nincs más dolgunk, mint egy csapatként küzdeni a céljainkért.”