Csizmadia Tamás klubot vált

Három év után távozik a GreenPlan-VRCK együttesétől Csizmadia Tamás. A 22 éves feladó az elmúlt idényeket az első csapatban töltötte, mint második számú feladó.

Csizmadia 19 évesen érkezett a Dunaújváros együttesétől, összesen 83 mérkőzésen lépett pályára a felnőtt csapatban, és négy alkalommal a nemzetközi porondon is lehetőséget kapott. Idén 31 meccsből kilenc alkalommal volt kezdő, 24 bajnokin 21 pontot szerzett, kilencet nyitásból. Sajnos a búcsúja nem sikerült szépen, hiszen a bajnoki bronzpárharc utolsó meccsén hamar megsérült.

„Igazat megvallva nagyon szerettem itt lenni, nagyon sok jó embert ismertem meg, akiket már barátomnak mondhatok. Megszerettem a várost és a szurkolókat. Kaptam jó néhány meccset, melyeken néha tudtam élni a lehetőséggel, néha pedig kevésbé. Az utolsó, MAFC elleni meccset sajnálom nagyon, emiatt maradt bennem hiányérzet, mert amennyiben nem sérülök meg, lehet másképpen alakult volna a meccs. Próbálok pozitívan visszatekinteni az elmúlt három évre: a rossz dolgokat elengedni, a jókat pedig, amelyekből több volt, pedig elrakni emlékbe.”

Csizmadia Tamás további pályafutásához a VRCK munkatársai minden jót kívánnak.