Ezúttal Dunaújvárosban nyert bajnokit a VRCK

Vasárnap a VRC Kazincbarcika a Dunaferr SE vendége volt a férfi röplabda NB I. 11. fordulójában. A vendégek három szettben arattak újabb győzelmet, így hibátlan teljesítménnyel mehetnek a rövid bajnoki pihenőre.

Daniel Oravec vezetőedző belázasodott, így elővigyázatosságból nem utazott el a csapattal a 2017-es naptári év utolsó NB I-es összecsapására. Amit egyébként tanítványai magabiztos teljesítménnyel megnyertek három szettben, Dudás András másodedző irányítása alatt.

A találkozó első felében Mészáros Dömötör, Szabó Dávid és Vlado Milev is a pályán volt, majd őket Gebhardt Norbert, Árva Milán illetve Blázsovics Péter váltották. A „félidőben” Gebhardt Áron és Dudás Tamás, a két liberó is váltotta egymást, míg Carlos Páez feladó, valamint a két kezdő center, Juhász Péter és Banai Máté szinte végig a pályán voltak – és remekül teljesítettek.


JEGYZŐKÖNYV
FÉRFI RÖPLABDA NB I., ALAPSZAKASZ, 11. FORDULÓ

Dunaferr SE – VRC Kazincbarcika 0-3 (-18, -14, -22)
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok, 100 néző. V.: Soltész, Tillmann.
Dunaferr: Hatvany 7, Tomanóczy B. 2, Iván B. 2, Bohnicsek 8, Flachner 6, Csizmadia 2. Csere: Hartyányi (liberó), Tajti (liberó), Iván G., Matyiák 3, Moro 1, Laczi, Mihucz. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.
VRCK: Páez 4, Milev 6, Banai 8, Szabó 10, Mészáros 4, Juhász 8. Csere: Gebhardt Á. (liberó), Gebhardt N. 4, Blázsovics 4, Dudás (liberó), Árva 7, Kozsla. Megbízott edző: Dudás András.

Dudás András: A célunkat elértük, megnyertük 3-0-ra a mérkőzést. Lehetőséget adtunk mindenkinek, de így is magabiztosan nyertünk.

Tomanóczy Tibor: Dicséret illeti a játékosaimat, mert bebizonyították egy jó csapat ellen, van bennük perspektíva. Gratulálok a vendégeknek.

(Fotó: vrck.hu archív)