Győr érintésével érkezünk Kladnóba

Kedden Győrben edzett és aludt a Vegyész RC Kazincbarcika, de szerdán már Kladnóban, a CEV Kupa-mérkőzés helyszínén mozognak Marek Kardos legényei.

Miután a Bajnokok Ligája selejtezőjében a görög PAOK Szaloniki jobbnak bizonyult (2-3, 3-0) a Vegyész RC Kazincbarcikánál, csapatunk a második számú európai kupasorozatban, a CEV Kupában folytathatja szereplését. A CEV Kupa különlegessége, hogy a BL-selejtező második és harmadik fordulójában elvérzett csapatok is ide, a legjobb 32 közé kerültek, így nem lehet azt mondani, hogy ez a kiírás könnyebb lenne, mint a top kupasorozat.

„Itt már nincsenek könnyű ellenfelek, például a PAOK vagy a finn Sastamala is itt folytatja szereplését. Pár éve még egymás ellen játszottak a BL csoportkörében, de soron következő ellenfelünk is komoly játékerőt képvisel” – mondta honlapunknak Marek Kardos, a VRCK vezetőedzője.

A Vegyész csütörtökön 18 órakor a cseh Kladno Volejbal cz vendégeként lép pályára. Hogy ne kelljen 12 órát buszozni, a küldöttség már kedden útnak indult, hiszen 18:30-kor Győrben edzett, és élvezhette a SZESE röplabdacsapatának vendégszeretetét. Szerdán reggel ismét buszra ültek a kazincbarcikaiak, hiszen késő délután Kladnóban edzenek. Szerda délelőtt ismét vár egy egyórás gyakorlás Toronyai Miklósékra, majd egy pihenő után következik az összecsapás.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Köszönjük a @szesevolley csapatának, hogy náluk edzhettünk! #HajráVegyész #HajráSZESEVolley #röplabda #volleyball #vrck

VRC Kazincbarcika (@vrckazincbarcika) által megosztott bejegyzés,

(Fotó: Tóth Milán/vrck.hu)