Hasznos mérkőzéseken vannak túl juniorjaink

A Vegyész RCK U21-es csapata kedden és csütörtökön két NB II-es élcsapat, a GLP-Nyíregyháza és a MEAFC-Miskolc ellen játszott, és nyert felkészülési mérkőzéseket.

Mint arról korábban beszámoltunk, kedden juniorjaink 2-1-re nyertek a szabolcsiak ellen a Városi Tornacsarnokban. Csütörtökön a miskolciakat látták vendégül Toronyai Miklós edző tanítványai, akik 3-1 arányban győzedelmeskedtek. A nap utolsó, 15 pontos játszmájában már csak a 19 év alattiak léptek pályára, hiszen szombaton két tétmérkőzés vár rájuk. Ezt az etapot a MEAFC nyerte. 

„A legnagyobb problémánk megint a koncentrációval volt, valamint a harmadik és negyedik szettben nem követtük a taktikát” – nyilatkozta Toronyai honlapunknak. „A harmadik játszmában 18-14-ről kaptunk ki, beragadtunk egy-két állásban, és nem volt, aki elmozdítson minket. Nem várhatjuk el, hogy az ellenfél hibázzon helyettünk. Ez a két meccs jól szolgálta a felkészülésünket, kirajzolódott, hogy miben kell még javulnunk.”

Szombaton 10 és 13 órától U19-es, azaz ifi csapatunk játszik előbb a Gyöngyös, majd a MAFC-BME korosztályos gárdájával. Ifistáink első helyen állnak csoportjukban, hazai pályán mindkét meccsüket szeretnék megnyerni. A találkozóknak a Városi Tornacsarnok ad otthont. Ezen a napon a VRCK-Tiszaújváros, a VRCK-Ózd és a VRCK-Szalézi is érintett az U19-es bajnokság másodosztályában, az aktuális fordulónak Tiszaújváros ad otthont.

(fotó: vrck.hu, Kovács Loretta)