Így várják az edzők a KRC-VRCK derbit

Daniel Oravec és Sasa Nedeljkovic is elmondta véleményét a vasárnapi HÉP-Kecskeméti RC – VRC Kazincbarcika NB I-es rangadóról.

Korábbi cikkünkben már kiveséztük a csapatok jelenlegi formáját, most azonban a két vezetőedző kerül a főszerepbe.

Daniel Oravec: „Veretlenül várjuk a kecskeméti mérkőzést, amire sokat készültünk, ahogy minden előttünk álló összecsapásra” – mondta a kék-sárgák trénere a vrck.hu-nak. „Ez egy különleges meccs lesz, hiszen az éllovas látogat a második otthonába. Kazincbarcikán nyertünk 3-1-re, de a nyitásunk és a nyitásfogadásunk akkor közel sem működött jól. Ha ezekben jók vagyunk, a hálónál meg tudjuk oldani a ránk váró feladatokat. Készültünk az ellenfélből, hiszen remek játékosaik vannak, egy kiváló edzővel. Nálunk mindenki egészséges, ”

Sasa Nedeljkovic a kesport.hu-nak így fogalmazott: „Már régóta készülünk erre az időszakra, tudtuk, hogy ez a pár hét igazán kemény lesz, és fontos dolgok dőlhetnek el. Mindent megtettünk, hogy a legjobban felkészüljünk a rangadókra, természetesen csak ez jár már a fejekben. Egy igazi presztízscsatára számítok, ahol nüanszok dönthetik el a pontok sorsát. Nagyon bízom benne, hogy mindenki a maximumot tudja kiadni magából, ami ilyenkor elengedhetetlen a győzelemhez.”

Hazaiak biztosan szép számmal lesznek a Messzi István Sportcsarnok lelátóján, ráadásul Békéscsabáról is érkeznek szurkolni a Kecskemétnek. Azonban a kazincbarcikaiak sem maradnak „egyedül”, hiszen egy tucat szimpatizánsuk kel útra vasárnap, hogy kidrukkolja a következő sikert.

A találkozót online is figyelemmel lehet követni, a hivatkozást a kecskemetiroplabdaclub.hu oldalán találják. A mérkőzés 17 órakor kezdődik.