Juhász Péter lett december legjobbja

A szavazatok több mint 65 százalékát gyűjtötte be Juhász Péter, aki Szabó Dávidot és Lubos Mackót előzte meg a december legjobbja szavazáson.

Nem volt könnyű hónapjuk a centereknek, de remekül megoldották a feladataikat, nem véletlenül voltak mind a ketten a jelöltek között a szavazáson. Végül Juhász Péter került ki győztesen a házi versenyből, nem ok nélkül.

„Péter a csapat egyik fő pillére, abszolút megérdemeli ezt a kis elismerést” – fogalmazott honlapunknak Marek Kardos vezetőedző. „Tud még tanulni, fejlődni, és ezt ő is megértette, aminek köszönhetően még jobbá válhat.”

„Örülök, hogy a szakmai stáb úgy gondolta, beférek a három jelölt közé, a szavazóknak pedig a bizalmat köszönöm” – ezt már Juhász mondta. „Nehéz hónap volt a decemberi, két-három naponta játszottunk, folyamatosan utaztunk, ami rendkívül megterhelő, főleg úgy, hogy az adott poszton nem mindenki egészséges. Ettől függetlenül igyekeztünk kiadni magunkból mindent, hogy a csapat hasznára legyünk, ezt szerintem nyugodtan állíthatom Lubos nevében is.”

Az eddigi legjobbak
Október hónap legjobbja: Gebhardt Áron
November hónap legjobbja: Árva Milán
December hónap legjobbja: Juhász Péter