Lehet, hogy a szezonban utoljára

Szerda este 19 órától a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC ellen játszik, és elképzelhető, hogy ez lesz együttesünk utolsó hazai mérkőzése a szezonban. Éppen ezért, aki szeretné még őket utoljára látni játszani, látogasson ki az összecsapásra.

Ha veszít, ha nyer a Vegyész szerda este, elképzelhető, hogy harmadik mérkőzésre nem kerül már sor – ami egyébként április 28-án lenne Kazincbarcikán. Tehát megeshet, hogy élőben már nem lesz lehetőség arra, hogy játszani lássuk a fiúkat idén.

Arra kérünk mindenkit, aki teheti, látogasson ki az összecsapára. Klubunk készül néhány dedikáló kártyával, amit a mérkőzést követően be lehet gyűjteni a fiúktól, alá lehet íratni akár a csapat összes tagjával.

A szezonban sok mindent megélt a csapat: legyőzte a még erősebb kerettel rendelkező Pénzügyőrt a szezon elején, előbb a DEAC-ot, majd a PSE-t búcsúztatta a Magyar Kupától aranyjátszmában, amelynek a döntőjében csak minimális különbséggel kapott ki az előzetesen toronymagasan esélyes Fino Kaposvártól. Sajnos a hullámvölgy a legrosszabbkor, a bajnoki negyeddöntőben jött, de az előzetes célkitűzést teljesítette a VRCK – és ahhoz, hogy megszerezze az ötödik helyet, mindent el fog követni.

Egy dolog volt biztos: a szurkolók mindig ott voltak a csapat mellett. Legyen ez így idén – lehet utoljára – szerdán is!