Magyar Kupa: szerdán már a döntőbe jutás a tét

Szerda este a Vegyész RC Kazincbarcika a Pénzügyőr SE-t fogadja a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén (kezdés: 18.00, TV: hunvolley.tv).

Toronyai Miklós vezetőedző a vasárnapi, Fino Kaposvár otthonában elveszített találkozó utáni nyilatkozatában elmondta, nem volt elégedett azzal, hogy játékosai nem tartották be a megbeszélt taktikát.

„Erről már többször beszéltünk, a kaposvári mérkőzés után még nyomatékosabban. Jól kezdtünk idegenben, akárcsak a Pénzügyőr ellen idehaza, de hiába irányítottunk, végül kicsúszott a kezünkből mindkét meccs. Lankadt a koncentráció, nem követtük a taktikát, ezek összefüggésben vannak egymással. Tudjuk, hogy hol van a hiba, dolgozunk annak kijavításán, habár sok időnk nem volt felkészülni a PSE-re. Egy hete találkoztunk, és nekünk ugyanolyan magabiztosan kell kezdeni, mint akkor, valamint tovább fenntartani a figyelmet” – mondta a vrck.hu-nak Toronyai.

Az elmúlt két évben ugyancsak a Pénzügyőrrel találkozott a Vegyész a legjobb négy között, és mindkét esetben a budapestiek jutottak be a fináléba – 2020-ban be is zsebelték a hőn áhított aranyérmet.

A hunvolley.tv többkamerás rendszerben, kommentátorral közvetíti a 18 órakor kezdődő találkozót.

(főcímkép: Kovács Loretta, vrck.hu)