„Nagy bravúr”, „Nulla-három után három-nulla” – reakciók a továbbjutásról!

Hatalmas akarással harcolta ki a férfi röplabda Magyar Kupában a továbbjutást a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a DEAC ellen. A nem mindennapi, aranyszettben kicsikart négyes döntőbe jutás híre „jól pörgött” a közösségi médiában és a híroldalakon is.

Aranyszett után jutottunk a négy közé a Magyar Kupában

„… a Vegyész aranyszett után a négy között”, így szól a szövetség portálján a szalagcím második fele, ami már a mi együttesünkre vonatkozik. Fodor Antal, a vendégek vezetőedzője így nyilatkozott a találkozót követően: „Feszült, inkább küzdelmet, mint játékot mutató mérkőzésen vagyunk túl. A játékunkat meghatározta, hogy feladónkról közvetlenül a mérkőzés előtt derült ki, hogy sérülése miatt nem tud pályára lépni. Gratulálunk a továbbjutáshoz a Barcikának!”

A meccseinknek helyszínt adó Don Bosco Sportközpont ezúttal is beszámolt a történésekről, a kazincbarcikaiak legnagyobb örömére ezúttal egy fantasztikus fordításról tudósíthattak.

 

„Bravúrral négy között a Kazincbarcika”, írja az MTI, a hírt pedig több híroldal is átvette, például az nso.hu is. „… a DEAC a hazai pályán aratott 3-0-s sikerével közel került ahhoz, hogy története során először bejusson a legjobb négybe a kupában, de a Kazincbarcika hazai pályán előbb ugyanilyen különbséggel győzött, majd az aranyjátszmát is megnyerte 15-12-re, így készülhet a Pénzügyőr elleni elődöntőre”, olvasható a kommünikében.

„Nulla-három után három-nulla, továbbjutás aranyszettben” – írja az Észak-Magyarország és a boon.hu, a vármegyei hírportál.

Alább jöjjön néhány reakció a közösségi médiából.

Csapatkapitányunknak, Kiss Máténak is sokan gratuláltak a közösségi médián keresztül, de rajta kívül is sokan osztották meg azt a képet, amin játékosok és szurkolók együtt örülnek a továbbjutásnak. Ez így, veletek együtt egy csapat!

A teljesség igénye nélkül, további reakciók a Facebookról:

„Ez egy igazi kupameccs és minőségi röplabda volt, hatalmas szívvel! Egyre érettebb a játék, el lehet hinni, hogy bárki ellen esélyesként léphet pályára a csapat! Gratulálok srácok!”

„Nagy csapat, nagy siker! Gratulálok Fiúk!”

„Gratulálok srácok! Egy emberként küzdöttetek a pályán, igazi csapat munka volt! Csak így tovább! Hajrá Vegyész! Hajrá Barcika!”

„Hejjj! Ne álljatok meg! Hajrááá!”

„Gratulálok fiúk!! Ez kemény volt!!”

„Nagy gratuláció a csapatnak! Izgalmas, jó játékkal a visszavágás így sikerült! Szép volt fiúk! Köszönjük az élményt! Hajrá tovább!”

„Elismerésem! Nem gondoltam volna idén ettől a csapattól! De rámcáfoltatok, így várom a folytatást! HV!”