Október hónap legjobbja: Gebhardt Áron!

Gebhardt Áront választották meg olvasóink október hónap legjobb VRCK-játékosának. A 23 éves nyitásfogadó-specialista a szavazatok közel 50 százalékát kapta.

A statisztikák alapján szeptember 30-a és október 31-e között Gebhardt Áron, Németh Szabolcs és Szabó Dávid teljesítettek a legjobban. A szavazást végül a liberó nyerte, akire a voksolók 48,68 százaléka kattintott.

„Áron megérdemli az elismerést, az elmúlt bő egy hónapban rohamosan fejlődött a teljesítménye” – árulta el honlapunk érdeklődésére Marek Kardos vezetőedző. „Jól teljesített a nemzetközi meccseken is, függetlenül attól, hogy korábban ilyen hőfokú mérkőzéseket nem sokat játszott. Igaz, hogy Dávid és Szabi számítanak a húzóembereknek, de Áron nagy munkát végzett mezőnyben, és talán ebben a szűk időben ő fejlődött a legtöbbet. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ha nincsenek a társak, akik egytől egyig a maximumot nyújtják az edzéseken és a találkozókon, akkor ő sem tartana itt. Ez az igazi csapatmunka lényege.”

„Köszönöm a szurkolóknak és a barátoknak, örülök, hogy sokan így gondolják, de nem egyéni sportágról van szó, tehát bárki megérdemelte volna az elismerést a csapattársaim közül” – fogalmazott Gebhardt a vrck.hu-nak adott nyilatkozatában. „Mindig igyekszem a maximumot nyújtani, örülök, ha az edzőm látja rajtam a fejlődést. Azonban még rengeteg munka vár rám és a társaimra is, hogy a szezon úgy sikerüljön, ahogy azt elterveztük a szezon elején.”

(Fotó: vrck.hu/Muzslay Péter)