Pécs – Vegyész 0-3

A férfi röplabda NB I 3. fordulójának szombati játéknapján a Vegyész RC Kazincbarcika 3-0-s (-18, -13, -21) győzelmet aratott a PTE-PEAC C-DOKI otthonában. Toma Sándor vezetőedző visszatérése óta először irányíthatta a csapatot tétmeccsen.

Talán a hosszú út miatt is, de álmosan kezdett a Vegyész, amely Kovács Zoltán nélkül utazott el Pécsre. Szabó Dávid a hátán vitte csapatát, remekül nyitott és támadásban is magabiztosan gyártotta a pontokat. A második szettben többen is magabiztosabban játszottak, Juhász Péter remek blokkokkal vétette magát észre.

Toma Sándor ekkor már bátrabban nyúlt a cserékhez, ahogy a harmadik szettben is, annak ellenére, hogy a Pécs ebben a játékrészben érte el a legtöbb pontot.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, 3. FORDULÓ
PTE-PEAC C-DOKI – Vegyész RC Kazincbarcika 0-3 (-18, -13, -21)
Vegyész: Toronyai, SZABÓ, JUHÁSZ, Kozsla, Dudás, Árva. Csere: Bene (liberó), Bokor, Budai, Csányi, Surányi. Vezetőedző: Toma Sándor. Junior: 0-3

Toma Sándor: Hoztuk a kötelezőt, még akkor is, ha néha tompábban játszottunk. Szerencsére a hullámvölgyeink nem tartottak sokáig, és még a harmadik szettben sem okozott gondot a gyengébb nyitásfogadásunk.

Magabiztos győzelmet aratott a Kazincbarcika Pécsett. (Fotó: beküldött)
Magabiztos győzelmet aratott a Kazincbarcika Pécsett. (Fotó: beküldött)

Tóth Milán