Plüssdobálás, adománygyűjtés: idén is segítsünk a rászorulókon!

Az idei évben is szervez „plüssdobálással” egybekötött adománygyűjtést a Vegyész RC Kazincbarcika. A szurkolói felajánlásokat ezúttal is a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központnak fogjuk eljuttatni.

Nehéz jelzőket találni a VRCK szurkolóira, hiszen nem csak sportszerűségből vizsgáztak le a mostani szezonban (egyebek között pacsi a győriekkel és a kladnói játékosokkal is), de már novemberben arról faggatóztak, mikor lesz plüss- és adománygyűjtés.

Idén a gyűjtés a naptári év utolsó meccsére esik, december 16-ára (vasárnap, 18:00). A horvát Mladost Zagreb ellen játszunk a Közép-európai Kupa 6. fordulójában. A találkozó előtt és alatt várjuk a szurkolói felajánlásokat az erre kijelölt helyen (nézőtér előtti folyosó). Tartós élelmiszereket (konzervek, tészták, stb…), jó állapotú, de már nem használt ruhákat, játékokat, és természetesen plüss figurákat is várunk. A plüssöket azonban be lehet hozni a lelátóra, és a mérkőzés végén a pályára lehet dobni. A találkozót a Digi Sport élőben közvetíti.