Szurkolói információk a kupadöntőre

Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a vasárnapi nappal kapcsolatban, amelyről leginkább azt érdemes tudni, hogy 18:30-as kezdéssel a GreenPlan-VRCK játszik az MVM Magyar Kupa döntőjében az Épkar PSE ellen.

Mikor és hol lesznek a mérkőzések?

Az MVM Magyar Kupa bronzmérkőzését és aranymeccsét 2022. március 13-án rendezik – előbbit 15:30-as, utóbbit 18:30-as kezdéssel. A bronzért a Fino Kaposvár és a Kecskeméti RC mérkőzik meg, a döntőben a GreenPlan-VRCK és az Épkar PSE feszül egymásnak. A helyszín az Érd Aréna lesz (Érd, Velencei út 39-41.).

Hol vásárolhatók belépőjegyek?

A mérkőzés napján a helyszínen, vagy online az erdarena.hu honlapon. A teljesárú jegyek 2000 forint, a diák/nyugdíjasok pedig 1200 forint ellenében válthatók meg, és a nap mindkét mérkőzésére érvényesek.

Lesz külön szektoruk a Vegyész-szurkolóknak?

Igen, a D4 és D8 jelű, akárcsak 2018-ban és 2019-ben. Fontos azonban tudni, hogy érkezési sorrendben lehet a székeket elfoglalni.

Palack vizet és üdítőt be lehet vinni?

Nem, a biztonságiak azokat nem engedélyezik bevinni a döntő helyszínére, viszont a büfében vásárolhatók.

Ha nem tudok a helyszínen szurkolni, hol követhetem a döntőt?

Az M4 Sport+ élőben közvetíti mindkét mérkőzést, és a Kossuth Rádió is folyamatosan jelentkezni fog az Érd Arénából. Azok, akik nem tudnak elutazni a helyszínre, de szeretnék közösségben megnézni a finálét, a Don Bosco Sportközpont büfé részében lesz rá lehetőségük.