Toronyai: Azért vagyok csalódott, ahogy veszítettünk

Aranyjátszmában maradt alul a Vegyész RC Kazincbarcika a Pénzügyőr SE otthonában a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján. A szerdai találkozó után Toronyai Miklós vezetőedző a Kossuth Rádiónak adott interjút.

Toronyai nyilatkozata a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában, 19:19:15-től visszahallgatható.

„Megmondom őszintén, nagy lehetőséget szalasztottunk el, ugyanakkor a címvédő otthonában kikapni nem szégyen” – fogalmazott a 41 éves szakvezető. „Én azért vagyok csalódott, ahogy veszítettük, és hogy az első szett kivételével végig lógattuk a fejünket. Nekem ez az igazán fájó, nem a vereség volt az. Rágörcsöltünk a visszavágóra, nagy lehetőség volt előttünk, így valamennyire volt rajtunk nyomás, de ezzel nem kellett volna foglalkozni, magunkkal kellett volna törődni. Az akarattal nem volt baj, biztos, hogy a játékosok akartak egytől egyig, de minden más, külső tényezővel törődtünk, csak a játékunkkal nem.”

„A célkitűzésünk nem változott, négy közé akarunk kerülni mindkét sorozatban, az egyikben ez már sikerült. (…) Fontos lesz számunkra a bronzérem, de most a legfontosabb a vasárnapi bajnoki, hiszen három pontot kell szereznünk a Dunaújváros ellen” – szögezte le Toronyai.