UP-hírek: U17-es csapatunk két meccsen mindössze 82 pontot veszített

A férfi röplabda NB II keleti csoportjának 9. fordulójában a Vegyész RC Kazincbarcika U21-es csapata Debrecenben kapott ki, míg U17-es együttesünk szettveszteség nélkül hozott le két összecsapást.

Mozgalmas hétvégéjük volt utánpótlás csapatainknak, ami miatt az U21-es gárdánk nem tudott a lehető legerősebb összeállításába elutazni a Pénzügyőr SE-Debrecen otthonába, és még sérülés, betegség is történt a keretben. A győzelem így elmaradt, de fiataljaink jól küzdöttek a rutinos játékosokat felvonultató hazaiak ellen.

FÉRFI RÖPLABDA NB II, KELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ
Pénzügyőr SE-Debrecen – Vegyész RC Kazincbarcika U21 3-0 (21, 23, 20)


Szombaton egész nap a röplabdáé volt a főszerep az Irinyi Tornacsarnokban, hiszen délelőtt az ózdiakból álló U17-es csapatunk lépett pályára, míg délután a VRCK I-es csapata következett. Az egyre ügyesebb ózdiak egy-egy szettben már rá tudnak ijeszteni ellenfeleikre, de játszmát nem tudtak csenni sem a Nyíregyházától, sem a DEAC-tól.

A VRCK I-nek viszont kijött a lépés, a Dunakanyar SE és a TFSE Neumann ellen is makulátlan maradt a mérlege, ráadásul mindössze 82 pontot veszített a két összecsapáson.

(Fotó: Tóth Milán/vrck.hu – archív)