Veretlenek maradtunk a Hírös Kupán!

Férfi csapatunk nyerte a hétvégi Hírös Kupa Dunszt Ferenc Emléktornát, miután a szombati, Pénzügyőr SE és Kecskemét RC elleni győzelmek után vasárnap a Dunaújvárosi KSE-t is legyőzte.

Vasárnap Rodrigo Moraes, azaz Mudo, valamint Lukasz Ciupa sem játszottak, pihenőt kaptak Toronyai Miklós vezetőedzőtől, de az ő hiányuk sem okozott gondot, a Vegyész magabiztosan nyerte meg az első két játszmát.

„Valójában mindkét liberónk, Dudás Tamás és Budai Balázs is szélső ütőt játszott már a harmadik szettben, liberó nélkül álltunk fel, de Péter Márton és Bibók Balázs szépen megoldották mezőnyben is a dolgokat. Erre azért volt szükség, mert csak tizenegy játékossal tudtunk eluazni” – árulta el honlapunk érdeklődésére Toronyai. „Azt kértem a játékosoktól, hogy vegyék komolyan az összecsapást, ne hibázzanak sokat. Mindössze egy nyitást rontottunk az első két játszmában, sokat mezőnyöztünk, használtuk a blokkot. A harmadik játszmát fiatal ellenfelünk nyerte, ügyesek voltak, mi pedig örülhetünk a tornagyőzelmünknek.”

Amint arról szombaton beszámoltunk, a VRCK a PSE-t 2-1-re, a házigazda Kecskemétet 3-0-ra győzte le. Miután minden mérkőzés három játszmáig tartott, a csapatok minden nyert szett után egy pontot kaptak. A mieink veretlenül nyerték meg a Hírös Kupát a Pénzügyőr, a KRC és a Dunaújváros előtt.

(fotók: Antalfalvi Anna)